warning: Creating default object from empty value in /www/doc/www.farnost-telc.cz/www/sites/all/modules/event/event.module on line 567.

Events

Select event terms to filter by
Select event type to filter by
Sobota Květen 04, 2019
Na mnohá přání farníků letos připravujeme  pouť na poutní místo Turzovka. Pouť se uskuteční  první květnovou sobotu, tj. 4.5.2019. Vzhledem k velké vzdálenosti tohoto poutního místa se bude vyjíždět v brzkých ranních hodinách, odjezd bude ještě upřesněn, předpokládá se ve čtyři  hodiny, nejpozději v půl páté ráno. Na poutním místě Turzovka je program první soboty od 10hodin večeřadlo a po skončení večeřadla mše svatá. Po mši svaté se zdržíme na prohlídku poutního místa a májovou pobožnost asi do 15hodin.

Vše bude upřesněno ve vývěskách, na farních stránkách a v ohláškách koncem února, kdy se budete moci závazně na pouť přihlásit. Pokud byste měli zájem o společné uzavření pojištění cestovních výloh, případně výměnu kapesného – eura, vše bude domluveno při přihlašování, jako obvykle ve farní knihovně u p.Trojanové.

Pátek Květen 10, 2019
Začátek:10.05.2019 18:00

Rádi byste strávili hezký podvečer a zároveň přispěli na dobrou věc? Přijďte tedy 10. 5. 2019 v 18,00hod do Panského dvora.

Syndikovat obsah